Ukratko o nama ...

Poduzeće “OKIROTO” društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju proizvoda od gume i plastičnih masa, osnovano je 1971 god. kao supstitucija ugljenokopa Pregrada. U raznim oblicima i statusima “OKIROTO” je djelovalo unutar Organsko kemijske industrije Zagreb i INE Zagreb. Od 2001. godine je privatiziran.

Osnovna djelatnost Društva je proizvodnja proizvoda od plastičnih masa, uglavnom od polietilena (PE), tehnologijom rotacijskog kalupljenja tzv. ROTOMOULDING. Ova vrsta materijala posebno je otporna na trošenje i udarni rad loma.

Od ideje do gotovog proizvoda , slogan je kojim tvrtka OKIROTO d.o.o. kroz svoje službe zadovoljava potrebe kupaca. Konstruiranje , izrada alata – kalupa , te proizvodnja uzoraka , a nakon toga i serijska proizvodnja , način je rada u našem poduzeću , što zadovoljava veliku većinu naših kupaca. Postoji mogućnost izrade proizvoda u različitim bojama.

Pošto gotovo isključivo radimo sa PE (polietilenom) svi naši proizvodi mogu se reciklirati ,a posjedovanjem dozvole za oporabu plastike , nakon vijeka trajanja naših proizvoda iste zbrinjavamo i regeneriramo u našim pogonima i ponovno koristimo u proizvodnom procesu.

Kvaliteta naših proizvoda = zadovoljstvo naših kupaca